user_mobilelogo
Plaats: Best
Lengte van de route: Er zijn twee routes. De rode route heeft een lengte van 5 kilometer en de groene route een lengte van 10 kilometer. Beide routes zijn te combineren via de fietsbrug Ekkersweijer.
Markering: De route is gemarkeerd met houten palen met het internationale MTB-teken (driehoek met daaronder 2 rondjes). De 5 kilometer lange route heeft een rode markering en de 10 kilometer lange route een groene markering.
Startlocatie: Je kunt de route starten bij:- Openluchttheater "Joe Mann" aan de Sonseweg (groene route)- Recreatieplas "Aqua Best", ter hoogte van het paviljoen (rode route).
 
Omgeving: Ten noorden van Best vind je natuurgebied het Het Groene Woud. Dit natuurgebied bestaat uit min of meer vochtige loofbossen, afgewisseld met stukjes cultuurland, op leemhoudende bodem. Dit gebied leent zich uitstekend voor fietstochten.
Aard van de route: Ten noorden van Best vind je natuurgebied het Het Groene Woud. Dit natuurgebied bestaat uit min of meer vochtige loofbossen, afgewisseld met stukjes cultuurland, op leemhoudende bodem. Dit gebied leent zich uitstekend voor fietstochten.

GPS-file volgt binnenkort